VR Pop-up van Make Your Escape

01/07/2021

Benieuwd naar VR? Bezoek de Pop-Up van Make Your Escape in Kasteel Engelhof! Op maat gemaakt plezier voor zowel teambuildings, groepsactiviteiten als gezinnen. Prijzen en weekendreservaties via www.makeyourescape.be. Na bespreken ook mogelijk op weekdagen . Durf jij de uitdaging aan?

Lees meer

Stray Dogs @ Kasteel Engelhof

19/06/2021

Cultuurhuis Casino organiseerde op 19 juni een optreden op ons zomerterras van Kasteel Engelhof. Het was een geslaagde avond met veel ambiance.

Lees meer

Zomerterras 'Engelhof'

08/05/2021

ONS ZOMERTERRAS IS WEER OPEN! Tussen de knooppunten 74 & 75 op het fietsroutenetwerk, kan je ons zomerterras terugvinden. Op de binnenkoer van het kasteel, vlakbij het oude poortgebouw kunnen we jullie laten genieten van een lekker drankje en hapje midden in het groen. In de maanden mei en juni zijn we geopend op zaterdag & zondag en feestdagen van 11u - 18u en in de zomermaanden juli & augustus maar liefst 7/7 ook van 11u - 18u. Dit wel enkel bij droog weer!We zullen in deze maanden ook enkele leuke activiteiten verzorgen dus hou zeker onze website en facebookpagina ‘Kasteel_Engelhof’ in het oog!

Lees meer